Friday, November 11, 2016

Museum Voorlinden en Crossing Border











Afgelopen weekend bezochten we het Crossing Border Festival in Den Haag. Vooral de optredens van Lisa Hannigan op vrijdag en John Moreland  op zaterdag in de Lutherse kerk waren erg bijzonder. Verder zagen we Tourist LeMC, Angel Olsen, the Low Anthem en het vrolijke optreden van Emiliana Torrini and the Colorist in het Paard van Troje.



































Op zondag wilde we graag het museum Voorlinden bezoeken en namen dus de bus naar Wassenaar. Daar aangekomen bleek het nog best lastig om ook daadwerkelijk het museum te bereiken. Echt duidelijk aangegeven stond het namelijk niet en na eerst een hele tour over de hockeyvelden van HGC gemaakt te hebben (helaas Amalia niet zien spelen) en vervolgens ook nog de hele golfbaan overgestoken te hebben bereikten we gelukkig het museum.


































De gekleurde werken van Ellsworth Kelly, de muur vol met pannen van kunstenares Maha Mullah, de reuzen onder de parasol van Ron Mueck, het zwembad van Leandro Erlich en de mega grote corten stalen sculptuur 'Open Ended' van Richard Serra waren erg indrukwekkend.





















No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...